WEB DESIGN.

FØLG OSS

WEBDESIGN

Nettsiden er ditt viktigste kommunikasjons- og salgsverktøy. Den er midtpunktet i din bedrifts økosystem, og ditt ansikt utad. Det er her kundene gjør seg kjent med deg og din virksomhet. Kundene søker på nett, sammenligner bedrifter og tar raske avgjørelser om hvem som kan levere det de er ute etter. Hvis du ikke er godt representert på nett, mister du mange potensielle kunder. Vårt mål er at nettsiden din skal fylle kundene dine sitt behov.

Design

I løpet av de første sekundene på nettsiden din danner kunden seg et bilde av bedriften din. Hvis nettsiden har et utdatert design, vil ikke den tryggheten som trengs mellom kunde og bedrift skapes. Vi designer profesjonelle nettsider som bygger tillit mellom deg og kundene dine.

Interaksjonsdesign

Øk salg og spar tid med brukervennlige nettsider
En nettside skal ikke bare være fin, den må også være brukervennlig. Du må legge til rette for at kundene dine skal finne informasjonen de leter etter, slik at de kan ta neste steg i kjøpsprosessen. Et godt brukerdesign sparer deg for ekstraarbeid. Når kundene enkelt kan finne frem på nettsiden din, trenger de ikke ta kontakt med deg ved spørsmål de kan finne ut av selv.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Få gratis trafikk med økt synlighet
Synlighet på nett er viktig. For å være synlig må du ha en søkemotoroptimalisert nettside -> link til SEO-siden. Søkemotoroptimalisering betyr at man gjør diverse grep på nettsiden, for at den skal treffe høyere i de organiske søkeresultatene i søkemotorene. Organiske søkeresultater er de treffene i søkemotoren som ikke er betalte annonser. God søkemotoroptimalisering, eller SEO, gir økt trafikk - uten at du er nødt til å betale for det.

Innholdsproduksjon

Legg til rette for at kundene dine finner deg
Hvis du leverer innholdet kunden søker etter, er det større sjanse for at Google rangerer nettsiden din høyere. Du må tenke som kunden, hva er det kunden ønsker å vite? Hva er det kunden søker etter? Når du bruker de riktige ordene treffer du riktig målgruppe, slik at de som er ute etter ditt produkt eller tjeneste finner deg.

Google Analytics

Mål effekten av det du gjør
Ved å bruke Google Analytics kan du måle trafikken inn og ut av nettsiden din. Det er et godt verktøy som kan gi deg mye nyttig informasjon.
Vi lærer deg hvordan du blant annet kan finne ut
• hvor kundene dine kommer fra
• hvilken kundegruppe som bruker siden din mest
• hva kundene gjør på nettsiden din
• hvilke annonser som gir mest trafikk inn til nettsiden din

Vedlikeholdsavtale

Hold nettsiden din trygg, rask og oppdatert
Gjennom vår vedlikeholdsavtale får du en rekke tjenester for å holde nettsiden din trygg, rask og oppdatert. Vi gjør oppdateringer når det trengs, optimaliserer for hastighet og gjør tiltak for å opprettholde sikkerhet. Vi tar ukentlige sikkerhetskopier av siden din, både lokalt på din server og på vår server. Det er for å sikre at dersom noe går galt, mister du ikke informasjonen din. Hvis du får en feil på nettsiden din, ordner vi opp i det.
KONTAKT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram