SEO

FØLG OSS

Søkemotoroptimalisering (SEO)

«Det beste stedet å gjemme et lik er på side 2 i Googles søkeresultater»
Synlighet i den digitale verden er en nødvendighet. De fleste som søker på nett, trykker kun på de fem øverste organiske treffene på Google, den mest brukte søkemotoren i verden. Det betyr at hvis du ikke er synlig på førstesiden på Google, er det nesten som å ikke være synlig i det hele tatt.

God SEO genererer gratis trafikk inn til siden din

SEO står for search engine optimization, eller søkemotoroptimalisering på norsk. Det betyr at man gjør diverse grep på nettsiden for at den skal treffe høyere i de organiske søkeresultatene. Organiske søkeresultater er de treffene i søkemotoren som ikke er betalte annonser. Derfor gir god SEO økt trafikk - uten at du er nødt til å betale for det.

SEO har en viktig rolle i din markedsføringsstrategi

For å søkemotoroptimalisere nettsiden din, må flere ting gjøres. Google har et rangeringssystem som avgjøres av autoritet. Autoriteten bestemmes blant annet av kvalitet på nettsidestrukturen, innholdet på nettsiden, engasjement på sosiale medier, hastigheten på nettsiden og en hel rekke flere ting. Hvis du tenker på bedriften din som et økosystem, er nettsiden din midtpunktet. Det er her både eksisterende og nye kunder finner deg. Dette betyr at alle tiltak du gjør for å markedsføre deg, burde gjøres med mål om å få trafikk inn til nettsiden din. Med andre ord, i enhver markedsføringsstrategi har SEO en veldig viktig rolle.
KONTAKT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram