Preikestolen Basecamp

Webdesign, grafisk design, SEO, markedsføring og branding

Hvem er Preikestolen Basecamp?

Preikestolen BaseCamp, kun 40 minutter fra Stavanger, ligger idyllisk til ved Refsvatnet og hovedstien til Preikestolen. BaseCampen egner seg svært godt som base for et opphold på flere dager, med både aktive opplevelser til lands og til vanns i nærområdet, samt innholdsrike dagsturer til andre naturattraksjoner og urbane opplevelser.

En bransje preget av Covid-19

Preikestolen Basecamp har som de fleste norske reiselivsbedrifter måtte justere seg inn mot en sommer preget av Covid-19. De måtte tilpasse sine produkter, tilbud og tjenester til det norske markedet.

Et sømløst produkt tilpasset kundens behov

Vi har hatt et kontinuerlig samarbeid med Preikestolen Basecamp, hvor vi har tilpasset oss deres behov. Vi har levert et sømløst sluttprodukt, hvor blant annet bookingløsningen er integrert i designet. I utgangspunktet var nettsiden designet med tanke på det internasjonale markedet. Da Covid-19 inntraff, jobbet vi raskt og effektivt sammen med Preikestolen Basecamp for å tilpasse nettsiden til et nasjonalt marked.

«Adlevo, med sin kompetanse fra aktivitetsturisme i Tromsø, har gitt oss mange gode innspill og erfaringer. Og de har levert en nettside som er dynamisk, lett å jobbe i og lett å utvikle. Målet var hele tiden å få trafikk inn på nettsiden, men veien dit har endret seg underveis. Det har vært gull vært å jobbe med noen som er tilpasningsdyktig og evner å finne nye løsninger.» - Gaute Løvset

PORTEFØLJE