Den litt uvanlige veien til et firma som brenner for å løfte andre opp

Adlevo ble startet opp i 2017, med et helt annet formål enn det vi har i dag. Vi begynte formelt å produsere hjemmesider sommeren 2018. Før den tid jobbet vi som konsulenter, hvor vi leide oss selv ut for å selge andre sine produkter eller tjenester.

Ideen om å starte opp med webdesign kom til med plattformen Localhub, bedre kjent lokalt som gototromso.com. Vi ville bygge en plattform som skulle gjøre det mulig for Airbnb-verter å selge turer og aktiviteter i sitt nærområde, og få provisjon for det.

For å finansiere plattformen, solgte vi vår kunnskap og kompetanse til bedrifter som trengte hjelp til å selge sine tjenester eller produkter bedre på nett.

I dag er Localhub-plattformen selvgående og skilt ut i et eget selskap som heter Adlevo Tech. Adlevo ble en kjempesuksess, og siden har vi fortsatt jobben med å hjelpe andre bedrifter med mer enn bare ny nettside. 

Å bistå en annen bedrift i å ta ut sitt eget potensial er utrolig givende. Det bidrar til nye arbeidsplasser og verdiskapning i landsdelen, noe vi er veldig stolte av.

Hvorfor velge oss?

Vårt kundeløfte er «Nå nye høyder!». Det er noe vi jobber hardt for å opprettholde.

Med Adlevo får du en nytenkende, stabil og fleksibel partner, som har gode kunnskaper om design, utvikling, innhold og synlighet.

Det viktigste for oss er at du skal oppnå et best mulig resultat. Derfor utvikler vi din digitale plan sammen med deg. Ved å lære å kjenne din bedrift og dine mål klarer vi å skape noe virkelig bra!
Ikke la kundepotensialet ditt forsvinne på nett!
Ta kontakt med oss i dag!