Nt gruppen

Webdesign, grafisk design, SEO, markedsføring, branding og foto

Hvem er NT Gruppen?

NT Gruppen er et konsern bestående av NT Entreprenør, NT Eiendom og NT Byggservice.

  • NT Entreprenør driver med entreprenørvirksomhet, fortrinnsvis større oppdrag innen vedlikehold og oppføring av alle typer bygg.
  • NT Eiendom er et eiendomsselskap som i hovedsak regulerer og utvikler boligområder. De har i samarbeid med andre aktører en boligportefølje på ca. 900-1000 boliger for produksjon i årene som kommer.
  • NT Byggservice ufører små og store jobber innen oppussing og renovering, både inne og ute.

En felles identitet

Det som i dag er blitt til konsernet NT Gruppen, startet i 1989 da Nord-Tre ble stiftet. I 2019 var det 30 år siden eventyret startet. Med en eventyrlig vekst er antallet ansatte tidoblet siden den gang. Og omtrent 1000 ferdigstilte boliger er blitt oppført. I jubileumsåret skiftet de navn, og vi fikk i samarbeid med NordlysLAB oppdraget med rebrandingsprosessen.

Vi utviklet en komplett merkevarehåndbok, hvor vi designet logo, fargekoder og typografi. Vi designet tre nettsider med et helhetlig og parallelt designvalg. Det var viktig for oss å gi de tre selskapene i NT Gruppen en felles identitet, både i logodesign og webdesign.

Et moderne og brukervennlig design

Med stort fokus på bærekraft og ansvarlig forvaltning av fiskeriressursene, er Nergård et moderne og fremtidsrettet konsern. Dette gjenspeiler seg i designet av nettsiden. Gjennom et tett og godt samarbeid har vi designet en nettside vi er veldig stolte over. Vi ønsket å gi dem en stilren, brukervennlig og informativ nettside. Det var viktig å få frem kvalitetsproduktene de produserer, både for nasjonale og internasjonale kunder. I tillegg gir vi et innblikk i den større verdiskapningen Nergård har i regionen og store deler av landet.

PORTEFØLJE