Huskysommer: Landingsside/sesongside for Tromsø Villmarkssenter

Webdesign, markedsføring, foto og SEO

Hvem er Tromsø Villmarkssenter?

Tromsø Villmarkssenter er en familiedrevet husky-gård, grunnlagt for 30 år siden av den velkjente hundekjøreren Tove Sørensen. De tilbyr fantastiske naturopplevelser til sine gjester. Om vinteren er det hundesledeturer og nordlyssafari som står i fokus, mens om sommeren tilbyr de kajakkpadling og fjellturer sammen med hundene. Med 300 huskyer sprer de glede til alle sine besøkende.

Å snu motgang til medgang

Da Covid-19 spredte seg i Norge og resten av verden, ble vi alle usikre på hvordan månedene fremover skulle gå. Vi i Adlevo og Tromsø Villmarkssenter bestemte oss for at dette var året vi var nødt til å tenke nytt, og satse. Slik startet prosessen med å snu motgang til medgang!

En rask løsning på en ny utfordring

Ideen om Huskysommer blir til. En egen nettside som skal nå ut til det lokale markedet. Vi setter ting til side, og får huskysommer.no raskt på nett. Så starter vi med markedsføringen. Vi setter opp en stor kampanje, deretter flere små, som er målrettet mot de som viser interesse for Huskysommer. Alle skal være klar over at Husky Café er åpen, og ikke minst dra innom på besøk!

Vi kan med hånda på hjertet si at dette har vært et av de koseligste oppdragene vi har hatt.

Og – det viktigste av alt: Husky Café på Tromsø Villmarkssenter har hatt den beste sommeren noen gang!

PORTEFØLJE