FOTO OG VIDEO

FØLG OSS

Gi nettsiden din et unikt uttrykk

Vi har et stort nettverk av flinke fotografer og videoprodusenter som kan ta spennende bilder og video til nettsiden din. Det visuelle er en stor del av det som former uttrykket på nettsiden din. Gode bilder og video bidrar til at sluttresultatet blir unikt.

Foto

«Et bilde sier mer enn tusen ord»
Et bilde kan beskrive produktet ditt eller tjenesten din bedre og raskere enn tekst kan. Det er fordi at hjernen oppfatter bilder veldig raskt, mens tekst på nett blir skumlest. Kundene hopper mellom titler og avsnitt på jakt etter informasjonen de leter etter. Det er sjelden hele teksten blir lest fra start til slutt.

Fang oppmerksomheten til kundene dine

Bilder tar oppmerksomheten til kundene. De blir ikke oversett på samme måte som teksten kan bli. Bilder trigger følelser, de er enkle å forstå, og de gir liv nettsiden din, bedriften din og produktet ditt.

Hvorfor video?

Salg handler om storytelling, og en video er en rask og praktisk måte å fortelle en historie på. En video kan for eksempel vise hvem du er, hva du gjør, presentere produktet ditt, eller presentere tjenestene dine.

Video holder kundene på nettsiden din lengre

Å bruke video er en enkel og mer engasjerende måte å dele informasjon på. Samtidig foretrekker ofte kundene å få informasjon via film. Nettsider med videoinnhold kan faktisk holde på kundene så mye som 2 minutter lengre enn nettsider uten video.

Video øker konverteringer

Nettsider med videoinnhold har større sjanse for å konvertere enn nettsider uten video. Det er mer sannsynlig at kundene dine vil kjøpe fra deg dersom de føler at de kjenner deg. Ved å presentere hvem du er eller hva du gjør i en video, lar du kundene dine bli kjent med deg på en helt annen måte enn ved å kun bruke tekst.
KONTAKT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram